ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ/TESTIMONIALS

Testaru. Best known
Hi all. af62194ee4c0d3225mdcb9222df83b i862
Δεν έχω λόγια να περιγράψω την άψογη και άκρος επαγγελματική εξυπηρέτηση που έλαβα από τον Αλέξη. Τα βιβλία ήρθαν σε χρόνο ρεκόρ στην Κέρκυρα και σε συσκευασία προσεγμένη που τα προστάτευε σε όλο το ταξίδι. Ανυπομονώ για την επόμενη παραγγελία μου.
Μένω Χίο και παραγγειλα παλιά κόμικς εκτός ότι ήρθαν πολύ γρήγορα ευχαριστω πάρα πολύ για την άψογη εξυπηρέτηση για όλα,σας εύχομαι τα καλύτερα
My book arrived in good time, was packaged safely and arrived in perfect condition. I thoroughly recommend this Company, Alexis helped immensely and in beautiful English.
Άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση!!!
Άμεση ανταπόκριση κ εξυπηρέτηση!! Καλη συνεργασία κ συννενοηση με τον επικεφαλής της επιχείρησης. Αψογα ολα .συνιστω ανεπιφύλακτα την συνεργασία με τον επιχειρηματία κ επικεφαλή της επιχείρησης. Ευχαριστώ. Χρήστος από θεσνικη!!
Πολυ καλή και εύκολη συννενόηση για αρκετά δύσκολα πραγματα που ζητησα. Άμεση εξυπηρέτηση. Ταχύτατη μεταφορά. Πολυ καλο το δέμα.το συνιστώ σε ολους. Ευχαριστω για ολα!!!
Μεγάλη γκάμα σπάνιων περιοδικών σε πολύ καλές τιμές, εξαιρετική επικοινωνία, ταχύτατη αποστολή με άριστο αμπαλάρισμα. Α+++ σε όλα!
New post