Ας μιλήσουμε για το σεξ

 
12.00
 

Ας μιλήσουμε για το σεξ


Η ανάπτυξη, οι αλλαγές στο σώμα, σεξ και σεξουαλική υγεία

Ρόμπι Χ. Χάρρις
μετάφραση: Γιώργος ΣαφόςΝίκος Γάσπαρης
εικονογράφηση: Μάικλ Έμπερλυ

Εκδόσεις Πατάκη, 2010
96 σελ.
ISBN 978-960-16-3754-9

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Από το 1994 που εκδόθηκε για πρώτη φορά το βιβλίο αυτό, εκατομμύρια νέοι άνθρωποι έχουν ανατρέξει στις σελίδες του, βρίσκοντας αξιόπιστες και κατανοητές απαντήσεις για ζητήματα όπως:

- η εφηβεία, οι αλλαγές στο σώμα, η αναπαραγωγή, το σεξ και η σεξουαλική υγεία, η εγκυμοσύνη, η γέννηση, η οικογένεια.

Νέα, αναμορφωμένη έκδοση με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την αντισύλληψη, το εμβόλιο κατά των κονδυλωμάτων και του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, συμπεριλαμβανομένου του HIV/AIDS, και με ένα καινούριο κεφάλαιο για την ασφαλή και υπεύθυνη χρήση του ίντερνετ, το Ας μιλήσουμε για το σεξ δίνει στους νέους την πληροφόρηση που χρειάζονται για να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους.

"Επιτέλους! Ένα βιβλίο που λέει στους εφήβους όσα χρειάζεται να ξέρουν για το σεξ. Το "Ας μιλήσουμε για το σεξ" είναι ενημερωτικό και ενδιαφέρον, καθησυχαστικό και υπεύθυνο, ζεστό και χαριτωμένο. Μακάρι κάθε παιδί (και γονιός) να είχε ένα αντίτυπο."

(Penelope Leach, Ph.D. Συγγραφέας του "Baby and Child" και του "Children First")

"Έξυπνα εικονογραφημένο και πάντα ακριβές, παρέχει πλήρη, ειλικρινή, σύγχρονη και καθησυχαστική πληροφόρηση για όλες τις πτυχές της ανάπτυξης, της εφηβείας, του σεξ και της σεξουαλικής υγείας. Δίνεται εξίσου βαρύτητα στα γεγονότα και στα συναισθήματα."

(Sex Education Matters)

Latest Arrivals / Νέες παραλαβές